KLANTENSERVICE

Verzenden

Wij verzenden momenteel alleen binnen Nederland, dit zal zich in de nabije toekomst uitbreiden. Onze verzendkosten bedragen €5,- per bestelling. Je ontvangt per mail een bericht wanneer de order verzonden is met track & trace gegevens om de order te kunnen volgen.

Het is ook mogelijk om je bestelling af te halen in onze winkel in Hilversum. Ons afhaal adres:
Kerkstraat 63/8
1211CL Hilversum
Centrum, Gooische Brink Passage
(Dit kan aangegeven worden bij het bestellen, je betaald dan geen verzendkosten). Je ontvangt een mail wanneer de bestelling klaar ligt om opgehaald te worden.

LEVERTIJD

Onze levertijd bedraagt 1-5 werkdagen, afhankelijk van de voorraad op het moment dat de bestelling geplaatst wordt. Een iets langere levertijd geldt vooral voor producten die gepersonaliseerd worden, maar alsnog zal de gemiddelde levertijd 2-3 werkdagen zijn. Mocht er toch om enige reden een langere vertraging zijn dan 5 werkdagen, zullen wij dit binnen 24 uur doorgeven met als optie dat de bestelling kosteloos geannuleerd wordt en het volledig betaalde bedrag teruggestort wordt binnen 3 werkdagen via dezelfde betaalmethode die gebruikt is voor de betaling.

BETALING

Op dit moment is een veilige betaling mogelijk via Ideal & Paypal. In de nabije toekomst zullen wij meerdere betaalmogelijkheden toevoegen!

RETOURNEREN

Alle producten die gepersonaliseerd worden kunnen wij helaas niet retour nemen.
De bestaande design t-shirts/ overige kledingstukken mogen binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden. De procedure hier voor is als volgt: Stuur ons een mail naar info@tshirtlovers.nl met vermelding dat je de order wilt retourneren. Vergeet niet je ordernummer er bij te vermelden. Wij sturen je een retourformulier op die je kan gebruiken voor het terugsturen. Hier zal ook het retour-adres op staan vermeld.
Tenzij er een zichtbaar mankement aan het product is, zijn de kosten voor retourneren voor de klant. Wanneer de producten ongedragen, schoon, geurloos en in originele verpakking in goede orde zijn ontvangen, retourneren wij het aankoopbedrag (minus verzendkosten) binnen 14 dagen na ontvangst via dezelfde betaalmethode die gebruikt is voor de betaling, tenzij specifiek anders afgesproken. De verzendkosten die aan ons betaald zijn worden dus niet vergoed, enkel het bedrag dat voor het product betaald is.

Let op: Wij accepteren geen retourneringen zonder retourformulier. Met oog op belasting van het milieu willen wij je vragen om voor het doen van een aankoop eerst onze maattabellen goed door te nemen, zodat de maat niet een reden hoeft te zijn om een product retour te sturen. Mocht je er niet uitkomen of vragen hebben, bel of mail ons gerust. Wij reageren binnen 24 uur!

Ruilen

Ondanks bovenstaand verzoek is ruilen voor een andere maat wel mogelijk. De procedure is gelijk aan het retourneren, met het verschil dat je aangeeft welke maat je in de plaats zou willen ontvangen en dat je een nieuw product opgestuurd krijgt in plaats van het aankoopbedrag terug.
Wij verwachten in alle gevallen het product in dezelfde conditie als dat wij deze hebben uitgestuurd uit ons magazijn in originele verpakking.

Producten in de SALE kunnen niet worden geretourneerd. 

GARANTIE

Wij werken met hoogwaardige kwaliteit kleding, zodat je er heel lang van mag genieten. Wij bieden op elk kledingstuk 3 maanden garantie, mits men zich ook echt aan de wasvoorschriften heeft gehouden. Indien er binnen 3 maanden en normaal gebruik volgens wasvoorschriften een mankement ontstaat, stuur ons een mail naar info@tshirtlovers.nl. Wij helpen je zo snel mogelijk verder aan een nieuw/vervangend product. Uiteraard vergoeden wij in dit geval ook eventuele verzendkosten.

OVERIGE VRAGEN?

Wellicht handig:

Instructies voor Personaliseren
Maattabellen
Wasvoorschriften

Toch nog een andere vraag?
Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag!

TOP