OVER ONS

Tshirtlovers.nl is een passie project van Edwin Wulterkens en Nadira Ramautarsing, eigenaren van Wulterkens Customized Wear, welke al ruim 11 jaar grote en kleine bedrijven in alle branches voorziet van Bedrijfskleding en Textielbedrukking. Zij zijn niet alleen experts in hun vak, maar hebben plezier in hun werk, liefde voor het creëren en het optimaliseren van de beleving en representativiteit van al hun klanten.

De Wulterkens Customized Wear Store is sinds 2016 gevestigd in het centrum van Hilversum. De winkel heeft een oppervlakte van 150m2 en biedt een ruim assortiment van high quality kleding, caps en tassen aan. Het concept van de winkel is om ook particuliere klanten te helpen met hun wens wat betreft een gepersonaliseerd kledingstuk en/of accessoire. Dit gebeurd ter plekke in de winkel en de klant kan zijn eigen idee tot leven zien komen op een kledingstuk in de ‘’open keuken’’.

Wulterkens heeft ook jaren geleden een eigen label onder dezelfde naam met als slogan ''Lead When Others Follow'' op de markt gebracht. In het verlengde van deze label en het winkel concept, is tshirtlovers.nl geboren.
''Stand out'’ is de visie waarmee er voor tshirtlovers gecreëerd wordt. Kleding is een expressie van onze identiteit en persoonlijkheid en tshirtlovers wilt opvallende, iconische, unieke, herkenbare en grappige ontwerpen bieden aan diegene die zich daar mee kunnen identificeren. Those who ‘’lead’’ when others follow ;-).

Alle tshirtlovers ontwerpen komen voort uit de beleving, creativiteit en passie van Edwin Wulterkens. Alle designs komen uit eigen keuken en worden in Nederland geproduceerd. En gezien Nadira het enorm belangrijk vindt om in het proces van creëren ook een goede bijdrage te leveren aan het milieu, zijn er op tshirtlovers.nl alleen maar tshirts en andere kledingstukken te verkrijgen van hoogwaardige en duurzame kwaliteit.  Tshirtlovers maakt gebruik van duurzame, gecertificeerde textielmerken, waarvan het gehele productie proces gecontroleerd wordt, zodat deze op maatschappelijk verantwoorde en milieu vriendelijke manier verloopt. Ook de inkt die zij gebruiken voor de prints is eco-gecertificeerd.

Kwaliteit, Service, Duurzaamheid zijn dan ook de Tshirtlovers kernwaarden.

Meer weten over Wulterkens Customized Wear?
Neem een kijkje op insta of kom gezellig langs in de winkel:
Kerkstraat 63/8, Centrum Hilversum (Gooische Brink Passage)!

TOP